Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ελληνική σειρά

«Το Τατουάζ», ALPHA, 21:50

Η Μαργκώ απομακρύνει τον Πέτρο από το σπίτι της, αλλά φροντίζει να τον έχει υπό έλεγχο. Ο Αλκης ενδίδει στον εκβιασμό και αρχίζει να ψάχνει στο γραφείο του Σέκερη για πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν το κύκλωμα των εμπόρων ναρκωτικών. Ο Παύλος νιώθει πολύ άβολα με τους όρους που του βάζει η Μάρθα και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι εκρηκτική. Η Ελένη ζει στιγμές ευτυχίας στην αγκαλιά του Φίλιππου, αλλά η Αφροδίτη της ξεκαθαρίζει πως δεν την καλύπτει ξανά.

Ξένη σειρά

«Peaky blinders», ΕΡΤ1, 22:00

Ο Μάικλ αναρρώνει αλλά ο Τζον σκοτώνεται. Με τον θάνατό του, ο Τόμι και η υπόλοιπη οικογένεια συμφωνούν να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να αντιμετωπίσουν τη Μαφία. Ο Τόμι αποφασίζει να προσλάβει τον Γκολντ, έναν επαγγελματία δολοφόνο, παρά την άρνηση της Πόλι. Ο Τσανγκρέτα απειλεί τον Τόμι ότι θα σκοτώσει όλα τα μέλη της οικογένειάς του και τον ίδιο τελευταίο, επιμένει όμως η βεντέτα τους να μην εμπλέξει την αστυνομία, ούτε να σκοτωθούν παιδιά και άσχετοι άνθρωποι.

Ξένη ταινία

«Γούλβεριν» STAR, 21:00

Ο Γούλβεριν ταξιδεύει στη σύγχρονη Ιαπωνία. Εντελώς απροετοίμαστος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου, που θα τον αλλάξει για πάντα. Ευάλωτος για πρώτη φορά, θα αγγίξει τα όρια τόσο στις σωματικές δυνατότητες όσο και στις συναισθηματικές του αντοχές, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία, για να αναδυθεί και πάλι δυνατότερος από ποτέ. Πρωταγωνιστούν οι Χιρογιούκι Σανάντα, Χιου Τζάκμαν, Φάμκε Γιάνσεν, Τάο Οκαμότο, Ρίλα Φουκουσίμα, Γουίλ Γιουν Λι, Σβετλάνα Κοντσένκοβα, Χαρουχίκο Γιαμανούτσι. (ΗΠΑ/Αυστραλία/Αγγλία/Ιαπωνία, 2013, 115′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.