ΠΑΟΚ: Πρώτος και καλύτερος με… διαφορά!

Το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο ΠΑΟΚ βάσει της βαθμολογίας είναι αναμφίβολα η καλύτερη ομάδα από τις άλλες 15. Στα πρώτα 900 (και κάτι) λεπτά ο Δικέφαλος έδειξε μέσα στο γήπεδο πως είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να κατακτήσει τον τίτλο μετά από 34 χρόνια.

Αρχίζουμε από τα βασικά και δεν υπάρχει καλύτερο μέτρο σύγκρισης από το που ήταν ο ΠΑΟΚ μετά το τέλος της 10ης αγωνιστικής. Τότε ο Δικέφαλος σε 10 αγώνες είχε μαζέψει μόλις 15 βαθμούς, όντας πέντε βαθμούς πίσω απο την ΑΕΚ και από τον Ατρόμητο. Φέτος το… έργο είναι πολύ διαφορετικό και η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου από την πρώτη αγωνιστική είναι με το «μαχαίρι στα δόντια», γνωρίζοντας πως έχει ένα πρόγραμμα-βουνό με συνεχόμενα ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βίωσε την απογοήτευση του αποκλεισμού από την Μπενφίκα, ωστόσο είναι η αλήθεια πως εκματελλεύτηκε στο έπακρο το γεγονός ότι ήταν η ομάδα με τις λιγότερες δυνατές αλλαγές. Ίδιος προπονητής, ίδια φιλοσοφία, ενισχυμένο ρόστερ σε σχέση με πέρσι και η ενδεκάδα… ολόιδια με πέρσι στην πλειονότητα των παιχνιδιών, την στιγμή που τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός εξακολουθούν να… ψάχνονται ακόμα και την 10η αγωνιστική.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.