Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 3 Ιουνίου

Ψυχαγωγική εκπομπή
«DOT.» ΣΚΑΪ, 17.50
Σήμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος έρχεται στο «Dot.». Ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης του «Survivor» μιλάει για τη ζωή του αλλά και για τον έρωτά του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η Γιώτα Νέγκα αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι «Με τα μάτια κλειστά» στο ραδιόφωνο και ποια η σχέση της με τα μπουζούκια. Η Ντάρια Τουρόβνικ επέστρεψε από το «Survivor» και μιλάει για την εμπειρία της αλλά και τη ζωή της μετά το παιχνίδι.


Ξένες ταινίες
«Το μυστικό της Ανταλάιν» STAR, 17.40
Η Ανταλάιν Μπόουμαν (Μπλέικ Λάιβλι) είναι 27 χρόνων εδώ και οκτώ δεκαετίες. Το θαύμα αυτό όμως σημαίνει δεν επιτρέπει στον εαυτό της να έρθει κοντά με κανέναν, από φόβο μήπως αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό της. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η, πλέον, ηλικιωμένη κόρη της, Φλέμινγκ (Ελεν Μπέρστιν). Μια τυχαία συνάντησή με τον χαρισματικό Ελις Τζόουνς (Μάικλ Χιούσμαν) αναζωπυρώνει το πάθος της για ζωή και έρωτα και κινδυνεύοντας να αποκαλυφθεί η αλήθεια η Ανταλάιν παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. (ΗΠΑ, 2015, 97′)

«Οι εκδικητές» ALPHA, 21.00
Ο Νικ Φιούρι είναι ο διευθυντής του διεθνούς οργανισμού SHIELD, που ως αποστολή του έχει την ασφάλεια του πλανήτη. Oταν ο σατανικός Λόκι απειλήσει αυτή την ασφάλεια, ο Νικ θα χρειαστεί τη βοήθεια κάποιων υπερ-ηρώων για να τον αποτρέψει. Πώς να πείσει κανείς τον Iron Man να συνεργαστεί με τον Hulk ή τον Captain America με τη Μαύρη Χήρα, χωρίς να κινδυνέψει ο πλανήτης από την αλόγιστη και ανεξέλεγκτη δύναμή τους; Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Εβανς, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Κρις Χέμσγουερθ, Μαρκ Ράφαλο, Τζέρεμι Ρένερ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τομ Χίντλστον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Πολ Μπέτανι. (ΗΠΑ, 2012, 143′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.