Μπάσκετ: Ο Σλούκας παρέμεινε στη «Φενέρ» παρά την πρόταση από ΠΑΟ

Ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον τουρκικό σύλλογο. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού, αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον τουρκικό σύλλογο.

Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού, αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σλούκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Φενέρ, η οποία έφτασε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας έχοντας κατά μέσο όρο 9,2 πόντους και 4,5 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα πριν επισημοποιηθεί η παραμονή του Έλληνα άσου στην Κωνσταντινούπολη, είχε διαρρεύσει η είδηση πως ο Παναθηναϊκός του είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για τριετή συνεργασία με συνολικές απολαβές 6 εκατομμυρίων ευρώ (2 εκατομμύρια ετησίως)!

Ο 27χρονος γκαρντ ωστόσο, είχε θέσει ως προτεραιότητά του να παραμείνει στην Φενέρ και έτσι θα συνεχίσει κάτω από τις οδηγίες του Ζοτς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.