Μικρά νέα

Η BMW κατέγραψε το καλύτερο πρώτο τρίμηνο στην ιστορία της, ξεπερνώντας το μισό εκατομμύριο σε πωλήσεις

Η BMW κατέγραψε το καλύτερο πρώτο τρίμηνο στην ιστορία της, ξεπερνώντας το μισό εκατομμύριο σε πωλήσεις. Οι παγκόσμιες πωλήσεις ανήλθαν σε 503.445 μονάδες, αύξηση 5,2% έναντι της ίδιας περιόδου πέρυσι. Η BMW X1 συνέβαλε σημαντικά σε αυτή την αύξηση, σημειώνοντας άνοδο κατά 21,0%, ενώ άνοδο κατά 20,7%σημείωσε και η BMW X5.

Μειώνονται τα ντίζελ στη Γερμανία

Καθοδική είναι η πορεία των ντίζελ στη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης, τη Γερμανία. Σήμερα, τα πετρελαιοκίνητα οχήματα στη συγκεκριμένη αγορά γνωρίζουν πτώση 19%, με τα μοντέλα βενζίνης να κατέχουν πλέον ποσοστό 56%, έναντι 41% των ντίζελ.

Ατοκο το Citroen C1
Το νέο Citroen C1 μπορεί να αποκτηθεί ακόμη πιο εύκολα χάρη στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που προσφέρει η ελληνική εταιρεία. Το άτοκο πρόγραμμα προβλέπει προκαταβολή που καθορίζεται ανάλογα με την έκδοση, 0% επιτόκιο και 36 μήνες διάρκεια.
Πρώτο το Toyota Yaris
Πρώτο μοντέλο σε πωλήσεις τον περασμένο μήνα ήταν το Toyota Yaris. Το ιαπωνικό μοντέλο –που προσφέρεται σε εκδόσεις ντίζελ, βενζίνης και υβριδικό –σημείωσε 399 ταξινομήσεις τον περασμένο Απρίλιο. Δεύτερο ήταν το Peugeot 208 και την τριάδα συμπλήρωσε το Fiat Panda.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.