Κριθαρότο με αβγοτάραχο Μεσολογγίου

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

60 ml έ.π. ελαιόλαδο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

200 γρ. κολοκυθάκια, τριμμένα

200 γρ. μέτριο κριθαράκι

1 λίτρο ζωμό λαχανικών, σπιτικό ή ψυγείου

αλάτι, πιπέρι

100 γρ. αβγοτάραχο Μεσολογγίου, σε φέτες

1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο

EKTEΛΕΣΗ

Σε μια ρηχή κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και τα κολοκυθάκια για 3-4 λεπτά.

Προσθέτουμε το κριθαράκι και τον ζωμό λαχανικών και σιγομαγειρεύουμε έως ότου γίνει το κριθαράκι (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας). Αλατοπιπερώνουμε.

Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και γαρνίρουμε με τις φέτες αβγοτάραχου και το φρέσκο θυμάρι.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.