Summer in the city: πώς θα περάσουμε τέλεια

Δραστηριότητες που μπορούν να φτιάξουν το κέφι, να χαλαρώσουν το μυαλό, να χαρίσουν θετική ενέργεια, να μας κάνουν να τα περάσουμε ωραία και φέτος το καλοκαίρι!

Τα απλά είναι που πολλές θεωρούμε δεδομένα και κάπου τα παραβλέπουμε. Και ναι. Μπορεί η κατάσταση να είναι κάπως δύσκολη και στενάχωρη αλλά η ζωή συνεχίζεται και το καλοκαίρι είναι εδώ! Ορισμένες απλές προτάσεις, λοιπόν, για να ανεβούμε λίγο ψυχολογικά και να διασκεδάσουμε.

 

*Κάθισε αναπαυτικά στη βεράντα σου και δες επιτέλους την αγαπημένη σου σειρά που το χειμώνα τα μάτια σου έκλεινα ήδη από τους τίτλους αρχής (κομμένο καρπουζάκι ή παγωτό λαμβάνονται ως σούπερ συνοδευτικά στο σκηνικό).

 

*Θυμάσαι εκείνο το καταπληκτικό πάρκο που έχεις μόλις δυο βήματα από το σπίτι σου; Ε, ήρθε η ώρα να κάνεις τη βόλτα σου το βραδάκι απολαμβάνοντας την αναζωογονητική δροσιά που δημιουργούν τα δέντρα.             

 

*Πάμε πλατεία! Μπορεί να σνομπάρεις το μικρό καφέ ή το καφενείο της γειτονιάς αλλά μια μπυρίτσα εκεί – αντί στους 4 τοίχους του σπιτιού σου – είναι ένας όμορφος τρόπος να ολοκληρώσεις μια κουραστική μέρα στο γραφείο.

*Veranda party! Οι καλοκαιρινές βραδιές δεν είναι για μοναξιές. Καλέστε 2-3 φίλους στο μπαλκόνι, φτιάξτε κρύο τσάι, δροσερές σαλάτες με φρούτα και γιαούρτι και ρίξτε το έξω!

*Ακόμη και αν βαριέστε να πάτε για μπάνιο ή τελοσπάντων αποφεύγετε τις βουτιές εντός Αττικής, είναι πολύ καλή ιδέα να πάτε σε ένα από τα πολλά beach bars ή τις καφετέριες δίπλα στο κύμα. Είναι μια ψευδαίσθηση ότι βρισκόμαστε στο νησί.

 

*Συναυλίες, θέατρα, κινηματογράφος: ένας οικονομικός τρόπος να διασκεδάσετε πραγματικά, παρέα με αγαπημένους φίλους. 

*Μια μέρα μόνο. Μπορεί για έρωτας να είναι λίγο, αλλά για καλοκαιρινή απόδραση μια χαρά. Κοντινοί προορισμοί του τόπου διαμονής σας θα σας ανανεώσει και θα γεμίσει την ημέρα σας.

 

*Γραφτείτε στο κοντινό κολυμβητήριο και απολαύστε τις απλωτές σας καθημερινά – θα αποκτήσετε και ζηλευτό μαύρισμα.

 *Είναι μια ευκαιρία να απολαύσεις την πόλη σου χωρίς κόσμο και φασαρία. Φωτογραφηθείτε σε αγαπημένες γωνιές, επισκεφθείτε αγαπημένα εστιατόρια, απολαύστε ένα τέλειο κοκτέιλ στα πιο ωραία μπαράκια – αν υπάρχει και ταράτσα ακόμη καλύτερα!

 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.