Eδώ Θεσσαλονίκη: Apallou

Μια από τις καλύτερες after-work επιλογές που συνδυάζουν νόστιμα και ελαφριά πιάτα με ένα απολαυστικό ποτήρι κρασί είναι σίγουρα το café bar Apallou, στη γωνία της Μητροπόλεως με την Καρόλου Ντηλ, εκεί που κάθε απόγευμα «μεταφέρεται» το κέντρο της πόλης. Σαλάτα mesclun με τραγανό κοτόπουλο, πεκορίνο Αμφιλοχίας, καρύδια και πέστο λιαστής ντομάτας, κλαμπ σάντουιτς Apallou με σολομό και καρπάτσιο μοσχάρι με τρουφόλαδο, πέστο ρόκας και ανθό αλατιού αποτελούν τις αγαπημένες προτιμήσεις της παρέας. Τις συνδυάζουμε πάντα με ετικέτες λευκών κρασιών από τη Δράμα του τελευταίου τρύγου είτε με λίγο «βαρέλι». {{{ moto }}}

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Νοέμβριου 2014.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.