Crescia

YΛΙΚΑ (για 1 στρογγυλό ταψί, διαμέτρου 30. εκ)

βασική ζύμη για πίτσα

1-2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

1 κ.γ. χονδρό αλάτι

½ μέτριο κρεμμύδι, σε λεπτές ροδέλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240°C. Στρώνουμε στο ταψί τη ζύμη, που σε αυτή την περίπτωση θέλουμε να γίνει παχουλή και αφράτη, και περιχύνουμε με το λάδι. Πασπαλίζουμε με αλάτι και μοιράζουμε τα κρεμμύδια. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.