Έκρηξη δυναμίτη σκότωσε 51χρονο στην Χίο

Ένας 51χρονος έχασε τη ζωή του από έκρηξη δυναμίτη σε αλιευτικό καταφύγιο στην περιοχή Δασκαλόπετρα στη Χίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή, με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να διαμελιστεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο ο 51χρονος χρησιμοποίησε το δυναμίτη, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να προσπαθούσε να κατασκευάσει αυτοσχέδια πυροτεχνήματα εν όψει του Πάσχα.

Ένας 51χρονος έχασε τη ζωή του από έκρηξη δυναμίτη σε αλιευτικό καταφύγιο στην περιοχή Δασκαλόπετρα στη Χίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή, με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να διαμελιστεί.

Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου για διενέργεια αυτοψίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με στελέχη του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης της περιοχής, παρουσία του Ιατροδικαστή Χίου.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, για τη διεξαγωγή νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο ο 51χρονος χρησιμοποίησε το δυναμίτη, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να προσπαθούσε να κατασκευάσει αυτοσχέδια πυροτεχνήματα εν όψει του Πάσχα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.