Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ο Γιώργος Σπανός

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 300.000 ευρώ αφέθηκε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός. Ο κ. Σπανός είχε κριθεί προφυλακιστέος τον περασμένο Φεβρουάριο, με το όνομά του να φέρεται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπόριου καυσίμων, και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 300.000 ευρώ αφέθηκε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.

Ο κ. Σπανός είχε κριθεί προφυλακιστέος τον περασμένο Φεβρουάριο, με το όνομά του να φέρεται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπόριου καυσίμων, και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης το οποίο έγινε δεκτό τόσο από τον εισαγγελέα όσο και από τον ανακριτή, και καταβάλλοντας εγγύηση 300.000 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.

Μαζί με τον κ.Σπανό, ελεύθερη με χρηματική εγγύηση αφέθηκαν και ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείας και ένα υπάλληλος του υπουργείου Περιβάλλοντος, που είχαν επίσης κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.

Για την υπόθεση, παραμένουν προφυλακισμένα δύο άτομα, ένας τελωνειακός και ένας μηχανικός πλοίου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.