Ομολόγησε πως σκότωσε τα έξι βρέφη η 39χρονη στις ΗΠΑ

Τη δολοφονία των έξι από τα επτά βρέφη που έφερε στον κόσμο, στη διάρκεια δέκα ετών, παραδέχθηκε η 39χρονη Μέγκαν Χάντσμαν, η οποία συνελήφθη όταν εντοπίστηκαν οι σοροί των νεογνών μέσα σε χαρτοκιβώτια στο γκαράζ του σπιτιού όπου διέμενε μέχρι πριν τρία χρόνια, στη Γιούτα των ΗΠΑ. Η 39χρονη παραδέχθηκε ότι έξι από τα επτά μωρά που γέννησε πέθαναν από στραγγαλισμό ή ασφυξία, αλλά υποστήριξε ότι το έβδομο βρέφος γεννήθηκε νεκρό.

Τη δολοφονία των έξι από τα επτά βρέφη που έφερε στον κόσμο, στη διάρκεια δέκα ετών, παραδέχθηκε η 39χρονη Μέγκαν Χάντσμαν, η οποία συνελήφθη όταν εντοπίστηκαν οι σοροί των νεογνών μέσα σε χαρτοκιβώτια στο γκαράζ του σπιτιού όπου διέμενε μέχρι πριν τρία χρόνια, στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Σύμφωνα το CNN, η 39χρονη εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο και ομολόγησε ότι τη δεκαετία 1996-2006 έφερε στον κόσμο τουλάχιστον επτά παιδιά στο σπίτι της στην περιοχή Πλέζεντ Γκρόουβ της Γιούτα.

    Όπως κυνικά παραδέχθηκε, τα έξι από τα επτά μωρά είτε τα στραγγάλισε είτε τα σκότωσε προκαλώντας τους ασφυξία, αμέσως μόλις γεννήθηκαν. Υποστήριξε ότι το έβδομο βρέφος ήταν ήδη νεκρό όταν γεννήθηκε.

    Είπε, επίσης, ότι αφού σκότωνε το μωρό που είχε γεννήσει, έβαζε τη σορό του σε κούτα, την οποία έκρυβε στο γκαράζ του σπιτιού.

    Εναντίον της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για έξι ανθρωποκτονίες, ενώ το δικαστήριο όρισε την εγγύηση στα 6 εκατ. δολάρια.

    Η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε το Σάββατο, 12 Απριλίου, όταν ο πρώην σύζυγος τής Χάντσμαν τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει ότι βρήκε στο γκαράζ του σπιτιού ένα νεκρό βρέφος.

    Στην έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί εντόπισαν τις σορούς άλλων έξι βρεφών και αμέσως μετά εντόπισαν και συνέλαβαν την 39χρονη.

    Οι γείτονες δήλωσαν σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη κι εξέφρασαν την απορία πώς τα μεγαλύτερα παιδιά της γυναίκας που εξακολουθούν να ζουν στο σπίτι δεν γνώριζαν ότι η μητέρα τους ήταν έγκυος ή δεν είχαν παρατηρήσει κάτι ύποπτο.

    Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.