Από τον Νεκτάριο Ντάλλα
1.Τζιν/Beefeater 24: Ισορροπήστε το φίνο άρωμά του με τον πικάντικο, όξινο χαρακτήρα λαχανικών σε τουρσί.
2.Ουίσκι/Chivas Regal 18 ετών: Η πικάντικη γεύση και η μακρά του επίγευση εντείνονται όταν συνδυάζεται με τη βουτυρένια αίσθηση του ροκφόρ και λίγα αποξηραμένα σύκα.
3.Ουίσκι /Jameson Select: Η ένταση του αβγοτάραχου δημιουργεί αρμονική αντίθεση με τον απαλό χαρακτήρα του αποστάγματος.
4.Βότκα/Absolut Elyx: Ο κλασικός συνδυασμός με καπνιστό σολομό στην απόλυτη έκφρασή του.
5.Ρούμι/Selección de Maestros: Τι καλύτερο από λίγη bitter σοκολάτα με πορτοκάλι για να αναδείξετε την πλούσια γεύση του από κακάο, καφέ και γλυκό καπνό;
6..Ουίσκι/Chivas Regal 12 ετών: Αναδείξτε την κρεμώδη γεύση του με ένα ώριμο χαμόν και μερικές ρώγες από δροσερό σταφύλι.
*Δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιανουαρίου 2014