Σίβυλλα alert! Η συριζαία κ. Βαλαβάνη, το κολιέ των…Εξαρχείων και ο σούπερ γάμος

Αχ, αχ! Αυτή η Νάντια Βαλαβάνη του ΣΥΡΙΖΑ! Πάντα μου προκαλεί εντύπωση...

Αχ, αχ! Αυτή η Νάντια Βαλαβάνη του ΣΥΡΙΖΑ! Πάντα μου προκαλεί εντύπωση η βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με κάνει να κολλάω το πρόσωπό μου στο γυαλί όταν εμφανίζεται η συγκεκριμένη κυρία. Μήπως είναι το κατσαρό, επιμελώς ατημέλητο hairstyling το οποίο μοιάζει με δημιούργημα της γνωστής «φυσούνας» των κομμωτηρίων; Μήπως είναι τα μικροσκοπικά, μεταλλικά γυαλάκια της ή η ιδιόρρυθμη προφορά της; Μην ειν’… οι κάμποι και τα ψηλά βουνά; Τελικά πιστεύω ότι είναι αυτά τα «υπέροχα» κολιέ που φοράει στο λαιμό της. Απαραίτητο αξεσουάρ πάνω από τα «απίθανα» μπλουζάκια, φορεματάκια και τα πουλοβεράκια που μοιάζουν φτιαγμένα με το βελονάκι της γιαγιάς. Είμαι σίγουρη ότι η κ. Βαλαβάνη επισκέπτεται συχνά μαγαζιά τα οποία πουλάνε κοσμήματα στην περιοχή των Εξαρχείων. Τα κολιέ είναι φτιαγμένα από πορτοκαλί, πράσινες και κόκκινες πετρούλες περασμένες σε σχοινί. Κοσμήματα που φτιάχνουν κάποιοι στη συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας. Ένα στυλ που συνδυάζει κάτι από αυτό που λέμε cultivé με λίγο από fashion και νοσταλγία από τα «παιδιά των λουλουδιών»!

Cultivé
Είναι τα κοσμήματα που φοράει μια κατηγορία γυναικών. Κυρίες και δεσποινίδες οι οποίες το «παίζουν» μακριά από τους αυστηρούς κανόνες της μόδας. Η κ. Βαλαβάνη με το cultivé στυλ και τα κόκκινα κολιέ μιλάει πάρα πολύ. Πέρα από τους «κανόνες» των τηλεοπτικών εκπομπών και ενημερωτικών δελτίων. Το βράδυ της Τέταρτης 18 Σεπτεμβρίου η συριζαία βουλευτής μιλούσε ακατάπαυστα στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάθισε στη θέση της (κοντά στην κ. Σία Κοσιώνη) λίγο μετά τον Σύμβουλο του Πρωθυπουργού, κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη. Κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει την διοπτροφόρο κυρία με την μπλούζα σε night blue και το κολιέ με τις χαντρούλες…

Λόγια…
Τι έλεγε η κ. Βαλαβάνη; Πολλά! Τόσα πολλά που η κεντρική παρουσιάστρια δεν μπορούσε να την διακόψει. Η βουλευτής είναι μακριά από τηλεοπτικούς κανόνες. Χείμαρρος, χείμαρρος! Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πάνω από… δέκα φορές διαβεβαίωσε τους τηλεθεατές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρτιζάνικο κόμμα. Μετά έκανε και το κοπλιμέντο της στην εφημερίδα «Τα Νέα». «Διαβάζω «Τα Νέα» καθημερινά» είπε η βουλευτής. Ω, η αγαπημένη μου εφημερίδα. Πρέπει μάλλον να αισθάνεται περήφανη! Μία από τις… πλέον κομψές και ομιλητικές κυρίες του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι φανατική αναγνώστριά της.

Όσο για τον κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη; Κούνησε το κεφάλι της λυπημένη. «Θυμάμαι τον Χρύσανθο της Αριστεράς, τον Χρύσανθο του Πολυτεχνείου» είπε. Μμμ! Σίγουρα υπάρχουν αναμνήσεις και για τους δύο από τις εποχές του ΡΗΓΑ και του Κ.Κ.Ε.

Απίστευτη λάμψη στην Νότιο Ιταλία το γάμο Gruosi – Bassiri
Vips από ολόκληρο τον κόσμο, διάσημη συγκροτήματα όπως οι Gipsy Kings, οι Riccardi Brothers, ο DJ Sam Young, ιδιωτικά αεροπλάνα και διαμάντια. Το σκηνικό στην Puglia της Νότιας Ιταλίας ήταν φαντασμαγορικό. Ένας γάμος σαν αυτούς που βλέπουμε μέσα από big cinema movies. Ο Fawaz Gruosi, δημιουργός του διεθνούς φήμης οίκου κοσμημάτων “de GRISOGONO” πάντρεψε την μικρότερη κόρη του Βιολέτα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Γαμπρός ο Sohrab Bassiri, ιρανικής καταγωγής, νεαρός, γοητευτικός και πάμπλουτος βέβαια. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο γραφικό Borgo Egnazia και τους χώρους του Masseria San Domenico Hotels.

Η νύφη και οι καλεσμένοι
Η όμορφη, καλλίγραμμη ξανθιά Βιολέτα φορούσε νυφικό της Mira Zwillinger από χειροποίητη δαντέλα. Το εντυπωσιακό ογκώδες δαχτυλίδι είχε σχεδιάσει βέβαια ο πατέρας της, ο οποίος φέτος γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια κοσμηματοποιία.

Ανάμεσα στους καλεσμένους από ολόκληρο τον κόσμο και η Αλίνα, κόρη του Ελληνοπόντιου μεγαλοεπιχειρηματία Φιλάρετου Καλτσίδη μαζί με τον σύζυγό της Πήτερ Ποπρόφσκι. Η Αλίνα εργαζόταν στα κεντρικά γραφεία της “de GRISOGONO” στην Γενεύη. Ο κ. Fawaz Gruosi ένα μήνα πριν είχε επισκεφτεί την Μεσσηνία με την ευκαιρία των γάμων της Αλίνας με τον πολωνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.