Ο Ιστγουντ θα αντικαταστήσει τον Σπίλμπεργκ στο «American Sniper»

Μετά την αποχώρηση του Στίβεν Σπίλμπεργκ από το «American Sniper», η Warner Bros κινήθηκε ταχύτατα και βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Κλιντ Ιστγουντ, σύμφωνα με το Twitchfilm.

Να θυμίσουμε ότι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ εγκατέλειψε το εν λόγω πρότζεκτ καθώς διαφώνησε με τις μειώσεις της Warner Bros στο budget της ταινίας.

Το «American Sniper» -στο οποίο τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο Μπράντλεϊ Κούπερ- αφορά σε ένα αξιωματικό του Ναυτικού ο οποίοςαφηγείται τη στρατιωτική του καριέρα που περιλαμβάνει περισσότερες από 150εκτελέσεις και είναι βασισμένο στην αυτοβιογραφία του Κρις Κάιλ «American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History».

Την παραγωγή θα κάνει η εταιρεία του Μπράντλεϊ Κούπερ, η οποία απέκτησε πριν ένα χρόνο τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά του εν λόγω βιβλίου ενώ την προσαρμογή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Τζέισον Χολ.

Να σημειώσουμε ότι ο Κλιντ Ιστγουντ αυτό τον καιρό βρίσκεται στα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Jersey Boys» και αμέσως μετά θα ασχοληθεί με τα γυρίσματα του «American Sniper»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.