Εις υγείαν με Delphi

Στο τραπέζι της ελληνικής ζυθοποιίας, που τον τελευταίο καιρό µετρά σηµαντικές παρουσίες, έρχεται να προστεθεί µία ακόµη µπίρα. Ξανθιά, µεσογειακή και αρωµατική, µε ιδιαίτερη γεύση όσο και επίγευση, η Delphi παράγεται από νερό, βύνη, κριθάρι, µαγιά και λυκίσκο και είναι αποτέλεσµα συνεργασίας των Ντίας Παπανικολάου και Γιώργου Κωστόπουλου µε τον βραβευµένο ιταλό επαγγελµατία ζυθοποιό Νταβίντε Ζινγκαρέλι. Η πρώτη παρτίδα φτιάχτηκε στο ιδιόκτητο ζυθοποιείο του Ζινγκαρέλι στην Ιταλία, αλλά από τον Σεπτέµβριο η µπίρα θα παράγεται στο νέο υπερσύγχρονο ζυθοποιείο Εξέλιξη στη Χαλκίδα απ’ όπου θα διατίθεται αποκλειστικά σε όλη την Ελλάδα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.