Μίτσελ: «Στην Ελλάδα είναι χόμπι η αμφισβήτηση του προπονητή»

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει το παρών την Κυριακή (21/4) στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η οποία θα ακολουθήσει μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει το παρών την Κυριακή (21/4) στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η οποία θα ακολουθήσει μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. «Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες ακριβώς επειδή ο κόσμος είναι πάντα δίπλα τους. Είμαι τυχερός που έφτασα εδώ την κατάλληλη στιγμή. Ο χαρακτήρας του συλλόγου και ο δικός μου, μας υποχρεώνουν να συνεχίσουμε και για άλλους τίτλους. Δεν πρέπει και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι και στόχος είναι να γίνουμε πιο γνωστοί στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μεταγραφές το χόμπι αλλά και η διαρκής αμφισβήτηση στις επιλογές του προπονητή. Για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού έχω πράγματα στο μυαλό μου αλλά όπως καταλαβαίνετε θα τα μοιραστώ με τον πρόεδρο» τόνισε μεταξύ άλλων ο ισπανός προπονητής, σε εκδήλωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εξέφρασε στην ίδια εκδήλωση ο Αριέλ Ιμπαγάσα. «Το γκολ που σημείωσα με τον Πανθρακικό ήταν όμορφο, αλλά πιο ωραίο ήταν εκείνο του Φετφατζίδη. Μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά είπα ότι είμαι καλά και πως θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Επιθυμία δική μου είναι να συνεχίσω και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Είναι όμως μία απόφαση που θα παρθεί από τον προπονητή και τον πρόεδρο» υπογράμμισε ο Αργεντινός.

Την ευχή να ξεπλύνουν οι παίκτες όλες τις άσχημες στιγμές στον τελικό του Κυπέλλου, εξέφρασε ο Ράφικ Τζιμπούρ. «Η αλήθεια είναι πως μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήμασταν μπερδεμένοι. Ελπίζω στον τελικό του Κυπέλλου να ξεπλύνουμε όλες τις άσχημες στιγμές της σεζόν. Έχουμε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν ικανοποιείται μόνο από τις νίκες και τους τίτλους, αλλά θέλει και θέαμα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήρθε εύκολα και ίσως έφερε μια ανισορροπία. Ονειρό μου είναι να παίζουμε το πρωτάθλημα μόνο με τον Παναθηναϊκό και αν γυρίζαμε το χρόνο πίσω θα ήθελα να παίξουμε ξανά το τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν καταλάβουν ορισμένα πράγματα. Δεν φέραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε στα ντέρμπι και έτσι πάγωσε η ατμόσφαιρα. Θα ήταν καλό να κλείσουμε τη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, εφόσον προκριθεί στον τελικό» υπογράμμισε ο αλγερινός επιθετικός.

Ο Πάουλο Μασάντο που αμφισβητήθηκε όσο ουδείς άλλος από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, υποσχέθηκε να είναι καλύτερος του χρόνου. «Είναι σημαντικό που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό τη στιγμή της κατάκτησης του 40ου τίτλου. Είχα πει πως ήθελα να συνδέσω το όνομά μου με μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου και τώρα το πετυχαίνω. Ξεχωρίζω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου κατακτήσαμε τον τίτλο. Έχω δουλέψει και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να είμαι καλύτερος του χρόνου» τόνισε.
Ο Γιάννης Μανιάτης υποστήριξε ότι αν μπορούσε να ξαναπαίξει κάποια φετινά παιχνίδια, θα ήθελε να ήταν οι αναμετρήσεις με την Λεβάντε για το Γιουρόπα Λιγκ. «Νομίζω ότι το περυσινό πρωτάθλημα το χάρηκα περισσότερο. Το φετινό ήταν πιο εύκολο, αλλά δεν παίξαμε τόσο καλό ποδόσφαιρο και δεν το ευχαριστηθήκαμε. Θα ήθελα να ξαναπαίξω τα ματς με Λεβάντε και τα ντέρμπι» ανέφερε.
Ο Ρόι Κάρολ εξέφρασε την επιθυμία ο Ολυμπιακός να κληρωθεί του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ σε όμιλο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να συναντηθεί με τον Αλεξ Φέργκιουσον. «Θα ήταν ωραίο για μένα να παίξουμε με την Γιουνάιτεντ, να αγωνιστώ στο Ολντ Τράφορντ και να συναντήσω ξανά τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η Ελλάδα μου αρέσει πολύ και έχω να παίξω ακόμη 4 χρόνια (γέλια). Από τη φετινή χρονιά κρατάω τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Πήραμε τον τίτλο αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ» τόνισε ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.