Από υψοφοβία πάσχει η Σίντι Λόπερ

Με τα ύψη δεν φαίνεται να τα πηγαίνει και πολύ καλά η Σίντι Λόπερ, η οποία μετά το πρόσφατο αεροπορικό ταξίδι της στη Γιούτα με αφορμή το φετινό ανεξάρτητο κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance _ «ψυχή» του οποίου, ως γνωστόν, είναι ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ _ βρέθηκε να πάσχει από υψοφοβία (altitude sickness), μια ασθένεια _ πολλές φορές με σοβαρές συνέπειες _ που παρουσιάζεται από την έλλειψη προσαρμογής του οργανισμού σε μεγάλα ύψη.

«Είμαι στο Παρκ Σίτι, στην Γιούτα αυτή τη στιγμή. Επρόκειτο να τραγουδήσω στο πάρτι των AMCWE Tv (ο λόγος για τα τηλεοπτικά δίκτυα AMC και Wetv) σήμερα. Πάσχω από υψοφοβία. Προσπαθώ να κάνω χορτοφαγία…», ανέφερε στο Twitter της.

Το 2013 Sundance Film Festival που ίδρυσε ο βετεράνος ηθοποιός ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 17 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 του ίδιου μήνα.

H τραγουδίστρια Σίντι Λόπερ, η οποία έκανε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 1980 αποκάλυψε το περασμένο φθινόπωρο ότι από τότε που γεννήθηκε πρωταγωνιστούσε σε ένα δράμα χωρίς τέλος: Μεγάλωσε σε συνθήκες φτώχειας, έπεσε θύμα κακοποίησης του βίαιου πατριού της και πέρασε περιόδους βαθιάς κατάθλιψης.

«Δεν είχαμε τηλεόραση στο σπίτι, ούτε ραδιόφωνο, τίποτε. Ήμουν παιδί και ένιωθα συνέχεια μόνη», γράφει στην αυτοβιογραφία της «Cyndi Lauper: A Memoir», που παρουσιάστηκε στην Αμερική.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.