Οι πιο φιλάνθρωποι σταρ του 2012

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι η πιο φιλάνθρωπος σταρ σύμφωνα με τον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό «DoSomething».

Η νεαρή τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής και ηθοποιός κατέκτησε την κορυφή της ετήσιας λίστας του εν λόγω οργανισμού που αφορά στις διασημότητες με σημαντική φιλανθρωπική δράση.

Η 23χρονη σταρ δώρισε $4 εκατομμύρια -το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ- στο Country Hall of Fame, ενώ παράλληλα είναι η πιο μικρή σε ηλικία διασημότητα που έχει κερδίσει το «Ripple of Hope Award» από το Ίδρυμα Robert F. Kennedy για το φιλανθρωπικό της έργο.

Στην δεύτερη θέση ακολουθεί η επίσης νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός Μάιλι Σάιρους -γνωστή από την αμερικάνικη νεανική σειρά Hannah Montana- για την δράση της που αφορά στην προστασία των ζώων, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται «ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη για το 2012» -σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό People- Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του Ντέινα βοήθησαν σημαντικά στην συγκέντρωση αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων για το Rainforest Foundation.

To top 5 της εν λόγω λίστας συμπληρώνουν η Lady Gaga με το Born This Way Foundation -το οποίο έχει ιδρύσει μαζί με την μητέρα της και στηρίζει τα θύματα του bullying- αλλά και ο 18χρονος ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ με το «Justin Bieber’s Believe Charity Drive», που συγκέντρωσε περισσότερα από $1 εκατομμύριο, ενώ ο ίδιος δώρισε $100.000 για την μόρφωση άστεγων παιδιών.

Στην λίστα με τους πιο φιλάνθρωπους σταρ του 2012 περιλαμβάνονται επίσης οι Πινκ, Σελίνα Γκομέζ,Τζέι Ζ και Μπιγιονσέ, Μπεν Άφλεκ, Έμμα Στόουν και Άντριου Γκάρφιλντ, Ράιαν Σίσκρεστ, Ντέμι Λοβάτο, Κάρι Άντεργουντ, Ολίβια Μουν, Σοφία Βεργκάρα κ.α

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.