Μπίελ & Τιμπερλέικ: πιο ερωτευμένοι από ποτέ

«Είναι περίεργο διότι αισθάνεσαι σχεδόν σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα, κι όμως, κάτι που πραγματικά δεν μπορείς να το περιγράψεις , ή κάτι που δεν είναι χειροπιαστό έχει αλλάξει», δηλώνει η Τζέσικα Μπίελ στο μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό σόου της ΄Ελεν Ντε Τζενέρις που θα προβληθεί σήμερα, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στο NBC.

Η 30χρονη σταρ της ταινίας «Hitchcock» που παντρεύτηκε τον περασμένο μήνα τον 31χρονο Αμερικανό ποπ τραγουδιστή, στιχουργό, παραγωγό, χορευτή και ηθοποιό, μίλησε για την εμπειρία της από τον έγγαμο βίο στο δημοφιλές σόου της τηλεπερσόνας. «Το πιο περίεργο αλλά και θαυμάσιο πράγμα είναι αυτή η φράση: Αυτός είναι το ο άντρας μου» εξομολογείται η διάσημη ηθοποιός και προσθέτει ότι νιώθει υπέροχα που είναι παντρεμένη με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ.

Ο Τιμπερλέικ και η Μπίελ διατηρούν δεσμό από το 2007, ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε μυστικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη νότια Ιταλία διασκεδάζοντας με τους προσκεκλημένους τους για αρκετές ημέρες. «Είναι υπέροχο που παντρευτήκαμε, η τελετή ήταν πανέμορφη και ήταν θαυμάσιο που περιστοιχιζόμασταν από τις οικογένειες και τους φίλους μας», ανέφεραν μετά το γάμο.

Παρ’ όλα αυτά, δημοσιεύματα κουτσομπολίστικων εντύπων αναφέρουν ότι τα πρώτα σύννεφα στο γάμο των φρεσκοπαντρεμένων έχουν εμφανιστεί λόγω του ότι ο Τιμπερλέικ αρνείται να σταματήσει το κάπνισμα, κάτι που ενοχλεί την Μπίελ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.