Ντέμι Μουρ: 26 ετών το νέο της αμόρε

Τελικά, η αδυναμία στους νεότερους άντρες γίνεται συνήθεια.

Μετά τον χωρισμό της -το Νοέμβριο του 2011- με τον επί επτά έτη σύζυγό της, τον 36χρονο Άστον Κούτσερ, η Ντέμι Μουρ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του μόλις 26 ετών Βίτο Σναμπελ, ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση με το μοντέλο Ελ Μακφέρσον, καθώς και με τη ηθοποιό Λιβ Τάιλερ.

Σύμφωνα με την New York Post η 50χρονη ηθοποιός εθεάθη να φλερτάρει έντονα με τον νεαρό Βίτο Σνάμπελ, γιο του σκηνοθέτη, καλλιτέχνη και συλλέκτη έργων τέχνης, Τζούλια Σνάμπελ.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο τους γνωρίστηκαν στο λαμπερό πάρτι-υπερπαραγωγή που έκανε πριν λίγες ημέρες η Ναόμι Κάμπελ -για τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων του συντρόφου της και Ρώσου επιχειρηματία, Βλαντιμίρ Ντορόνιν, στην Τζαϊπούρ στην Ινδία- και δεν σταμάτησαν να χορεύουν όλο το βράδι.

Και παρ’ ότι ο χορός _ όσο τρυφερός και να είναι _ δεν σημαίνει και σχέση, φιλικά προσκείμενη πηγή στο ζεύγος αναφέρει ότι οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί από τότε. Αξίζει να σημειωθεί ότι εν αντιθέσει με τον ΄Αστον Κούτσερ και την ιδιαίτερα προβεβλημένη σχέση του με την 29χρονη ουκρανικής καταγωγής, ηθοποιό Μίλα Κούνις, η Ντέμι Μουρ δεν φαίνεται να έχει ανάλογες «επιδόσεις» στην προσωπική της ζωή.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Κούτσερ και η Μουρ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση αναφέροντας ότι ακόμα δουλεύουν μαζί στο ΄Ιδρυμα για τη σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών που ίδρυσαν το 2010, πλην όμως το μετονομάζουν από «Demi and Ashton (DNA)» σε «THORN: Digital Defenders of Children». Οι πρώην σύζυγοι αναφέρουν ότι η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση του εγκλήματος της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και οφείλουν να επενδύσουν στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για να βοηθηθεί το έργο τους.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.