Εμα Στόουν: πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο

Φήμες θέλουν την Έμα Στόουν, πρωταγωνίστρια σε sex tape, με συμπρωταγωνιστή νεαρό άντρα που δεν είναι όμως ο αγαπημένος της Spinderman, κατά κόσμον Άντριου Γκάρφιλντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας RadarOnline, η 24χρονη ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστή ως μια γλυκιά κωμικη ηθοποιός και λιγότερο ως σεξ σύμβολο, δεν είναι τελικά τόσο αθώα όσο φαίνεται.

«Η Έμα έχει συμμετάσχει σε sex tape και αυτό είναι γεγονός» αναφέρει ανώνυμη πηγή στο RadarOnline και προσθέτει: «Γυρίστηκε πολύ πριν την σχέση της με τον Άντριου Γκάρφιλντ και αρκετά πριν γίνει διάσημη… Ήταν πιο μικρή και πιθανότατα δεν είχε σκεφτεί πως θα κυλούσε η ζωή της αργότερα…»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο δεν έχει κυκλοφορήσει και βρίσκεται στα χέρια του «συμπρωταγωνιστή» της.

«Αυτό βέβαια δεν εγγυάται ότι δεν θα βγει κάποια στιγμή στην… αγορά» δηλώνει άτομο από το φιλικό της περιβάλλον που για ευνόητους λόγους ζήτησε την ανωνυμία του. «Όσο πιο διάσημη γίνεται η Έμα, τόσο πιο μεγάλη να είναι η αξία αυτού του βίντεο», υπογράμμισε.

Βέβαια, η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι «η Έμα δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θα κοιτάξει να επωφεληθεί από ένα τέτοιο βίντεο. Αντίθετα θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποτρέψει την κυκλοφορία του. Άλλωστε δεν εκτιμά καθόλου τις γυναίκες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Πάρις Χίλτον που έγιναν διάσημες μέσα από τέτοιου είδους «ταινίες»».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.