Διάβημα Δαμανάκη προς Μπαρόζο για αλλαγή πολιτικής στην Ελλάδα

Διάβημα προς τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο έκανε η κυρία Μαρία Δαμανάκη, με αφορμή την εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί με την τρόικα

Διάβημα προςτον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο έκανε ηκυρία Μαρία Δαμανάκη, με αφορμή την εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί με την τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ηελληνίδα Επίτροπος, προέβαλλετα εξής ζητήματα:Η Κομισιόν οφείλει να επιμείνει στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, στους τομείς δηλαδή όπου ηΕλλάδα δεν παρουσιάζει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η τρόικα δεν μπορεί να ζητά άλλες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, διότιθαδιαλύσει την ελληνική οικονομία και κοινωνία.Το βάθος της ύφεσης θα πρέπει να συνυπολογισθεί στις αποφάσεις πουθα ληφθούν.

Η κυρία Δαμανάκη,σύμφωνα με τις ίδιεςπηγές, επισήμανε ότι η Ελλάδα χρειάζεται χρόνο και ότι είναι προφανές ότι θα πρέπει να προσαρμοστείαναλόγως το πρόγραμμα.

Είπε ακόμα στονκ. Μπαρόζο ότι ηΚομισιόν έχει ευθύνη και δυνατότητα να παρέμβει ώστε η Ελλάδα να μην καταλήξει θύμα ανάμεσα στις διαφορετικές απόψεις στο στρατόπεδο των δανειστών της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.