Ο Άγκι και τα απομνημονεύματά του

Μπορεί να αποσύρθηκε από την μεγάλη οθόνη, όμως, ο ΄Αγκι, το Τζακ Ράσελ της, πολυβραβευμένης με ΄Οσκαρ, ταινίας «The Artist» αποφάσισε να αφήσει το … αποτύπωμά του στο χώρο της τέχνης ικανοποιώντας παράλληλα τους δεκάδες θαυμαστές του.

Στις 16 Οκτωβρίου κυκλοφορούν τα… απομνημονεύματα του ΄Αγκι με ιστορίες από την ζωή του στην σόου-μπιζ. Με τίτλο «΄Αγκι: Η ιστορία μου», το βιβλίο είναι αφιερωμένο στην συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Water for Elephants», Ριζ Γουίδερσπουν (ο λόγος για την κομεντί στην οποία συμπρωταγωνίστησε επίσης ο Ρόμπερτ Πάτινσον).

Σε κάποια από τις σελίδες των απομνημονευμάτων του, ο ΄Αγκι αναφέρει περιπέτειές από το … αμαρτωλό παρελθόν του όπως το ότι είχε μεθύσει πίνοντας σαμπάνια με τους συμπρωταγωνιστές του, ενώ εξομολογείται ότι έχει σκοτώσει μια γάτα.

Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο βιβλίο, ωστόσο, η πιο σημαντική δουλειά του… υπογράφοντα είναι να μάχεται για τη σωτηρία των ζώων. «Μπορεί να είμαι ο πρώτος σκύλος που έχει κερδίσει Όσκαρ και που γράφει ένα best seller, αλλά σκοπός της ζωής μου είναι να μάχομαι για την προστασία των ζώων. Παρακαλώ υιοθετείστε -κι αν πρέπει να αγοράσετε, αγοράστε το βιβλίο μου».

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο σκύλος Αγκι είναι και η νέα μουσούδα του βίντεο-παιγνιδιού «Nintendogs+Cats». Ο Αγκι είναι ο «εκπρόσωπος» του παιγνιδιού που ζητεί από τους παίκτες να υιοθετήσουν και να μεγαλώσουν εικονικά ζώα συντροφιάς.

Δείτε το βίντεο για την προώθηση του βιβλίου του Άκγι

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.