Γκουέν Στεφάνι: «ο γάμος είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα μου»

Εχει στην κατοχή της αμέτρητα βραβεία, έχει βρεθεί στην κορυφή των τσαρτς με αρκετές επιτυχίες, ενώ έχει, λανσάρει, μεταξύ άλλων, επιτυχώς τη νέα της συλλογή ρούχων. Η 42χρονη Γκουέν Στέφανι πρόκειται παρ’ όλα αυτά να γιορτάσει το μεγαλύτερό της επίτευγμα: την επέτειο των 10 χρόνων έγγαμου βίου με τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ.

«Ένα θαύμα… το μεγαλύτερό μου κατόρθωμα μέχρι σήμερα είναι ο γάμος μου. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσεις μια σχέση», αναφέρει η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «No Doubt» σε συνέντευξή της με αφορμή της κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ στο τεύχος Οκτωβρίου του Marie Claire

Παρά τα δέκα χρόνια που έχουν περάσει η Γκουέν Στέφανι επιμένει ότι ο γάμος -και η έλξη που νιώθει έντονα ακόμη ο ένας στον άλλο- είναι σήμερα πιο ισχυρά από ποτέ.

«Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο συνεχώς. Με ισορροπεί», συμπληρώνει η τραγουδίστρια για τον σύζυγό της Γκάβιν. «Και δεν σταματάω να του αρέσω, κάτι το οποίο είναι φοβερό! Με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενη το γεγονός ότι με βρίσκει γοητευτική». Η ίδια επίσης χαρακτηρίζει τον Ρόσντεϊλ εκτός από υπέροχο σύζυγο και «εκπληκτικό» μπαμπά .

Μιλώντας για τα παιδιά της,τον 6χρονο Κίνγκστον και τον 4χρονο Ζούμα, η Γκουέν Στέφανι εξομολογείται ότι θα ήθελε να …μεγαλώσει την οικογένεια της. «Ήθελα πολύ ένα ακόμα (παιδί) πριν από 2 χρόνια, αλλά δεν προέκυψε…», αποκαλύπτει. «Αισθάνομαι όμως καλά μ’ αυτά που έχω. Όλα έρχονται όπως πρέπει. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Μπορείς ωστόσο να προσπαθήσεις».

Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ως μητέρα; Το χρονικό διάστημα που δούλεψε για τη δημιουργία του τελευταίου άλμπουμ των No Doubt, «Push and Shove», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου. «Έμενα άυπνη όλη νύχτα διότι ο μικρός μου γιος δεν μπορούσε να κοιμηθεί λόγω κάποιας μόλυνσης στο αυτί και το πρωί και πήγαινα στη δουλειά…»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.