Η ανθρώπινη πλευρά του Μπάτμαν

Ο κινηματογραφικός Μπάτμαν, Κρίστιαν Μπέιλ αποδείχτηκε ένας αληθινός ήρωας της ζωής προσφέροντας χαρά σε ένα παιδί που πάσχει από λευχαιμία.

Πιο συγκεκριμένα ο Βρετανός ηθοποιός όχι μόνο οργάνωσε ένα ταξίδι στην Disneyland της Καλιφόρνιαγια έναν μικρό θαυμαστή του, αλλά βρέθηκε και ο ίδιος εκεί για να συναντηθεί μαζί του.

Όλα άρχισαν όταν οικογένεια και οι φίλοι του τετράχρονου Τζέιντεν Μπέιρμπερ που πάσχει από λευχαιμία δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook σε μια προσπάθεια να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του μικρού να συναντήσει τον αγαπημένο του ήρωα, τον Μπατμαν, στην οποία ο Κρίστιαν Μπέιλ ανταποκρίθηκε άμεσα.

Ο μικρός Τζέιντεν και η οικογένειά του ταξίδεψαν αεροπορικώς μέχρι το Λος Άντζελες και το υπέροχο πάρκο της Disneyland και εκεί γευμάτισαν με τον Κρίστιαν Μπέιλ, την σύζυγό του και την κόρη του.

«Ο Κρίστιαν Μπέιλ και η οικογένειά του είναι οι πιο όμορφοι ανθρώπου που έχω συναντήσει ποτέ! Ο Κρίστιαν οργάνωσε προσωπικά όλο αυτό το ταξίδι για εμάς και φρόντισε να μας κάνουν να νιώσουμε βασιλικά» ανέφερε η μητέρα του Τζέιντεν Μπέιρμπερ.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω ούτε μία αρνητική λέξη να πω γι’ αυτόν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ενθουσιάστηκαν τόσο με τον Τζέιντεν, όσο και εκείνος γι’ αυτούς».

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρίστιαν Μπέιλ δείχνει την πιο τρυφερή του πλευρά, καθώς τον Ιούλιο του 2012 επισκέφθηκε όσους επέζησαν της μεγάλης τραγωδίας που έλαβε χώρα σε κινηματογράφο στο Κολοράντο σε πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Μπάτμαν, «The Dark Knight Rises» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.