Εκτός συναγωνισμού η Αθηνά Τσαγγάρη στο φεστιβάλ του Λοκάρνο

Στο εκτός συναγωνισμού πρόγραμμα του προσεχούς φεστιβάλ κινηματογράφου του Λοκάρνο θα προβληθεί η τελευταία ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη «The capsule». Το φεστιβάλ εφέτος θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 1η Αυγούστου μέχρι το Σάββατο 11 του μηνός

Στο εκτός συναγωνισμού πρόγραμμα του προσεχούς φεστιβάλ κινηματογράφου του Λοκάρνο θα προβληθεί η τελευταία ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη «The capsule». Το φεστιβάλ εφέτος θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 1η Αυγούστου μέχρι το Σάββατο 11 του μηνός.

Η διάρκειας 35′ ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της σο φεστιβάλ της Ελβετικής πόλης. Παραγωγή της Haos Film (συμπαραγωγός η Deste Foundation) το «The capsule» έχει πρωταγωνίστριες τις Αριάν Λαμπέντ και Ευαγγελία Ράντου, τις ηθοποιούς που έπαιξαν στην προηγούμενη ταινία της Τσαγγάρη, Attenberg», η οποία είχε αποσπάσει το βραβείο γυναικείας ερμηνείας (Λαμπέντ) στο φεστιβάλ Βενετίας του 2010.

Το 2009 στο φεστιβάλ του Λοκάρνο είχε βραβευθεί ο Αντώνης Καφετζόπουλος για την δουλειά του στην ταινία «Ακαδημία Πλάτωνος».

Στο «Capsule» παίζουν επίσης οι Κλεμάνς Ποεσί, Ιζόλντα Νισόκ, Ορόρα Μαριόν.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.