Αντζελίνα Τζολί: Οικογενειακή επίσκεψη στο Σεράγιεβο

Στο Σεράγιεβο βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί με αφορμή το 18ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της πόλης μαζί με την πολυμελή της οικογένεια – οι paparazzi μάλιστα την εντόπισαν καθ’ οδόν προς το ξενοδοχείο που τη φιλοξενούσε μαζί με την 6 ετών κόρη της, Σιλόχ, καλοδιάθετη και με χαμογελαστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Απρίλιο η 37χρονηΤζολί ανακηρύχθηκε επίτιμος πολίτης του Σεράγιεβο. Ο τιμητικός τίτλος αποδόθηκε στη δημοφιλή ηθοποιό, η οποία το 2010 δοκιμάστηκε και σκηνοθετικά με την ταινία «In the land of blood and honey», με θέμα τον πόλεμο στη Βοσνία την περίοδο 1992-1995. Η συγκεκριμένη ταινία αποτέλεσε το σκηνοθετικό ντεμπούτο της.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του Φεστιβάλ, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η Τζολί ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε ένα κινηματογραφικό workshop αφιερωμένο στους νεαρούς νοτιοευρωπαίους κινηματογραφιστές.

Η τελευταία επίσκεψη της Αντζελίνας Τζολί στο Σεράγιεβο, συνοδευόμενης και από τον Μπραντ Πιτ, είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο για την πρεμιέρα της ταινίας της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.