Κοτόπουλο με λαχανικά στο τηγάνι

Προετοιμασία: 10′
Μαγείρεμα: 30′

Υλικά για 1 άτομο

1 στήθος κοτόπουλου
1 κολoκυθάκι σε κύβους ή ροδέλες
4-5 μανιτάρια, λευκά
½ μελιτζάνα μικρή, σε κυβάκια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, σε ροδέλες
1/4 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, σε κυβάκια
1 πρέζα θυμάρι
1 κ.σ. μουστάρδα έντονη, τύπου Ντιζόν
½ κύβο ή ζωμό ψυγείου λαχανικών
½ φλ. χλιαρό νερό
2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε τηγάνι με καπάκι σοτάρουμε στο λάδι το κοτόπουλο με τα λαχανικά για 5-6 λεπτά, απ’ όλες τις πλευρές. Στο μεταξύ σε ½ φλιτζάνι χλιαρό νερό διαλύουμε τον ζωμό των λαχανικών και τη μουστάρδα.

Περιχύνουμε το κοτόπουλο, ρίχνουμε το θυμάρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 15-20 λεπτά. Δοκιμάζουμε με ένα μαχαίρι το κοτόπουλο να είναι λευκό μέχρι το κέντρο του και, αφού είναι έτοιμο, σερβίρουμε αμέσως.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.