Παντρεύτηκε η Ντρου Μπάριμορ

Μετά την επιλογή νυφικού, ο γάμος.

Η Ντρου Μπάριμορ και ο Γουίλ Κόπελμαν έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στο σπίτι της ηθοποιού στην Καλιφόρνια ενώ ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να αναχωρούν μετά το τέλος πάρτι που ακολούθησε σε κλασικό στιγμιότυπο για νεόνυμφους: αγκαλιά να δίνουν το «καθιερωμένο» φιλί στο πίσω κάθισμα μιας, στολισμένης με λουλούδια, Mercedes.

Η νύφη φορούσε καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς το νυφικό της και έδειχνε να πετάει στα ουράνια στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της, σύμβουλος τέχνης, αποφάσισαν να περάσουν την πρώτη τους νύχτα ως σύζυγοι σε ξενοδοχείο.

«Η Ντρου και ο Γουίλ κάθονταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου», ανέφερε πηγή στο αμερικάνικο περιοδικό People. «Δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και έδειχναν πολύ χαριτωμένοι. Η Ντρου ήταν πολύ λαμπερή και έδειξε ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Φορούσε ακόμα το νυφικό φόρεμά της».

Λίγες μέρες πριν η εγκυμονούσα ηθοποιός ο φωτογραφικός φακός την είχε συλλάβει στο κατάστημα του πολυτελούς, -και πανάκριβου -οίκου Chanel πιθανότατα να διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο μαζί με την καλή της φίλη, Κάμερον Ντίαζ.

Τις ίδιες στιλιστικές προτιμήσεις θα πρέπει να είχε και ο αγαπημένος της, ο οποίος φαίνεται πως είχε επιλέξει τον ίδιο οίκο για το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.