Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Θέλω περισσότερα χρήματα από την Λόπεζ»

Αμοιβή μεγαλύτερη της Τζένιφερ Λόπεζ ζήτησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την συμμετοχή της σε τηλεοπτικό μουσικό σόου.

Πιο συγκεκριμένα η Σπίαρς συμφώνησε να συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι παιχνιδιού «X Factor» μόνο αφ’ ότου εξασφάλισε ότι ο μισθός της θα είναι υψηλότερος απ’ αυτόν της Τζένιφερ Λόπεζ η οποία συμμετέχει στο αντίστοιχο σόου «American Idol».

Για μια σεζόν συνεργασίας της με την συγκεκριμένη εκπομπή, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα γίνει πλουσιότερη κατά 15 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ανώνυμη πηγή ανέφερε στην ιστοσελίδα TMZ ότι η «ταρίφα» της δεν υπήρχε περίπτωση να πέσει κάτω από 13 δολάρια.

Έντονη είναι η φημολογία, μάλιστα, ότι οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να ζητά 20 εκατομμύρια δολάρια για να κλείσει τελικά η συμφωνία με το προαναφερθέν ποσό.

Η είδηση φέρεται να ανησύχησε τους υπεύθυνους του «American Idol» οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένουν κρούση από την Τζένιφερ Λόπεζ για αύξηση του μισθού της -αν τελικά οι προγραμματισμένες της συναυλίες με τον Ενρίκε Ινγκλέσιας που συμπίπτουν με τα γυρίσματα του σόου της το επιτρέψουν- παρ’ ότι οι ακροαματικότητες δεν κινήθηκαν σε ιδιαίτερα ψηλά επίπεδα την προηγούμενη σεζόν.

Ακούγεται επίσης ότι οι υπεύθυνοι του X Factor ήθελαν τόσο απεγνωσμένα να κλείσουν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το νέο κύκλο επεισοδίων ώστε ήταν διατεθειμένοι να της παραχωρήσουν ότι τους ζητούσε. Όπως κι έγινε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.