Ο Τζον Κιούζακ στη λεωφόρο της δόξας

Το 2.469ο αστέρι της Λεωφόρου της Δόξας στο Χόλιγουντ ανήκει στον Τζον Κιούζακ.

Σε μια λαμπερή αποκαλυπτήρια τελετή που έγινε εχθές Τρίτη 24 Απριλίου ο Τζον Κιούζακ παρέλαβε το αστέρι του παρουσία πολλών φίλων, συναδέλφων, συγγενών αλλά και πλήθος θαυμαστών.

Ο 45χρονος ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός και ευδιάθετος, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και δεν έλειψε να ποζάρει στους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί για την εκδήλωση.

Στο βήμα του ομιλητή ανέβηκαν οι αγαπημένοι του φίλοι και συνάδερφοι Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Τζακ Μπλακ και Νταν Ακρόιντ, καθώς και η αδερφή του Τζόαν Κιούζακ, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια τόσο για τον ηθοποιό όσο και για τον άνθρωπο Τζον Κιούζακ.

Ο πρωταγωνιστής του «The Raven» με την σειρά του ευχαρίστησε τους συναδέρφους τους, ενώ δήλωσε ότι λατρεύει να δουλεύει με ηθοποιούς. «Μου αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα σε ηθοποιούς, λατρεύω το πνεύμα τους… Κατά την διάρκεια της καριέρας μου έχω καταφέρει να δημιουργήσω μακροχρόνιες φιλίες και να γνωρίσω τους καλύτερους φίλους μου».

Εκτός από τους φίλους του στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ένα κοράκι -το οποίο στάθηκε δίπλα στο αστέρι του δημοφιλούς ηθοποιού- στο πλαίσιο της επικείμενης κυκλοφορίας της ταινίας «The Raven» (Το κοράκι) όπου πρωταγωνιστεί στο ρόλο του μεγάλο Αμερικανού λογοτέχνη και ποιητή Έντγκαρ Αλαν Πόου (1809-1879).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.