Λαμπερές πρεμιέρες στο Tribeca Film Festival

Πλήθος λαμπερών σταρ έδωσε το παρών στις παγκόσμιες πρεμιέρες των ταινιών που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο -21 και 22 Απριλίου- στο πλαίσιο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα στη Νέα Υόρκη.

Από τις πιο νεανικές και δροσερές παρουσίες του Φεστιβάλ ήταν η νεαρή Έμμα Γουάτσον, η οποία μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας κατά την άφιξή της στην παγκόσμια πρώτη του «Struck By Lightning» το Σάββατο στις 21 Απριλίου.

Η 22χρονη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μια μίνι φλοράλ φούστα ένα t-shirt και ένα δερμάτινο τζάκετ, πραγματοποιώντας για μια ακόμη φορά μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μαζί της στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο 21 ετών ηθοποιός Κρις Κόλφερ -γνωστός από την συμμετοχή του στο Glee-, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και το σενάριο της ταινίας.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και η πρεμιέρα της ταινίας «Caroline and Jackie» του Άνταμ Κρίστιαν Κλαρκ με τις πρωταγωνίστριες Μαργκαριτ Μορό και Μίτσι Τουλότς να δίνουν το λαμπερό παρών, ενώ τα εντυπωσιακά top models Ντούτζεν Κρόες και Κοκο Ροσα έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί της επίσημης πρώτης παρουσίασης του ντοκιμαντέρ «Mansome» του Μόργκαν Σπάρλοκ (Supersize Me), με πρωταγωνιστές τους Τζέισον Μπέιτμαν, Γουίλ Αρνέτ, Πολ Ραντ, Ζακ Γαλυφιανιάκη κ.α, το οποίο καταπιάνεται με την ανδρική ομορφιά και εξερευνά τον κόσμο της ανδρικής περιποίησης.

Σημαντικές ήταν και οι πρεμιέρες της Κυριακής 22 Απριλίου με την Μισέλ Γουίλιαμς να κερδίζει τα φωτογραφικά φλας κατά την άφιξή της στην πρεμιέρα του «Take This Waltz» της Σάρα Πόλεϊ(Away from Her) συνοδευόμενη από τον συμπρωταγωνιστή της Λουκ Κίρμπι.

Το παρών στο Φεστιβάλ έδωσε και ο Τζέιμς Φράνκο με το «Francophrenia» (ή «Don’t Kill Me, I Know Where the Baby Is»), ένα πειραματικό φιλμ που σκηνοθέτησε μαζί με τον Ίαν Όλντς και αποτελεί μια συρραφή από μονταρισμένα βίντεο του ηθοποιού από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «General Hospital». Να σημειώσουμε ότι η ταινία είχε κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, τον περασμένο Ιανουάριο.

Την ίδια μέρα παρουσιάστηκε και το «Deadfall» του Στεφάν Ρουζοβιτσκι με τους πρωταγωνιστές Έρικ Μπάνα και Ολίβια Γουάλιντ να κλέβουν την παράσταση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ. Στην πρεμιέρα της εν λόγω ταινίας παρευρέθηκαν επίσης, η ηθοποιός Κέιτ Μάρα, ο παραγωγός Ροντ Βάγκνερ, αλλά και ο σκηνοθέτης της Στεφάν Ρουζοβιτσκι.

Να σημειώσουμε ότι οι πύλες του κινηματογραφικού φεστιβάλ Tribeca στη Νέα Υόρκη άνοιξαν την Τετάρτη 18 Απριλίου με την πρεμιέρα της ταινίας «The Five-Year Engagement» με τους πρωταγωνιστές της Έμιλι Μπλαντ και Τζέσον Σεγκελ, αλλά και τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ολίβια Γουάιλντ, Τζαν Απάτοου, Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ και πολλούς ακόμη λαμπερούς σταρ του Χόλιγουντ να δίνουν το παρών.

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca θα διαρκέσει έως τις 29 Απριλίου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.