Τιμητική διάκριση για τον Τομ Κρουζ

Ο Τομ Κρουζ θα γίνει ο τέταρτος καλλιτέχνης στην ιστορία που βραβεύεται με το Friars Club’s Entertainment Icon Award.

Ο 50χρονος ηθοποιός θα συμπληρώσει την μικρή λίστα των χολιγουντιανών θρύλων Ντάγκλας Φέρμπανκς, Κάρι Γκραντ και Φρανκ Σινάτρα, όταν στις 12 Ιουνίου παραλάβει το μεγάλο βραβείο στο πλαίσιο του Friars Foundation Gala που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Waldorf-Astoria.

«Ο Τομ Κρουζ θα προστεθεί στην ελίτ του μικρού γκρουπ των θρυλικών καλλιτεχνών που έχουν κατακτήσει το βραβείο Entertainment Icon Award και των οποίων το έργο είχε όχι μόνο παγκόσμιο αντίκτυπο αλλά έχει αλλάξει την όψη του κινηματογράφου» ανέφερε ο επικεφαλής του Friars Club, Τζέρι Λιουις.

Ενώ ο πρόεδρος του ιδρύματος, ο Πρέσβης Τζόσεφ Ζαπαλα πρόσθεσε: «Θα είναι μια εντυπωσιακή βραδιά, που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του κλαμπ μας. Είμαστε υπερήφανοι που θα τιμήσουμε τον Τομ Κρουζ που το ανθρωπιστικό του έργο αντανακλά τα επιτεύγματά του στο σινεμά και τις τέχνες..»

Να σημειώσουμε ότι το Friars Club -ιδιωτική λέσχη- ιδρύθηκε το 1904 και υπήρξε το «καταφύγιο» πολλών λαμπερών αστέρων του Χόλιγουντ, ενώ σήμερα στόχο έχει να στηρίξει τη νέα γενιά καλλιτεχνών προσφέροντας υποτροφίες σε νέα παιδιά και φοιτητές που ασχολούνται με την τέχνη του θεάματος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.