Κριστίν Ντέιβις: «Η διαδικασία της υιοθεσίας ήταν δύσκολη»

«Στην αρχή ήταν τρομακτικό», ανέφερε η Κρίστιν Ντέιβις για τις πρώτες στιγμές της υιοθεσίας της κόρης της, Τζέμα Ρόουζ σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε σε δημοφιλές σόου.

«Όταν υιοθετείς ένα παιδί υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά». Και συνέχισε: «Για παράδειγμα σου λένε ότι όταν το πρωτοσυναντάς θα πρέπει να σκέφτεσαι ότι απλά θα κάνεις μπεϊμπισίτινγκ γιατί υπάρχει πάντα η πιθανότητα η βιολογική του μητέρα αλλάξει γνώμη. Σε κάθε πολιτεία αυτό διαφέρει αλλά στην Καλιφόρνια υπάρχει ένα χρονικό διάστημα 48 ωρών όπου όλα μπορούν να αλλάξουν. ΄Ετσι, λοιπόν, προσπαθείς να σκεφτείς ότι κάνεις μπεϊμπισίτινγκ, αλλά αυτό είναι αδύνατο…»

Η Σάρλοτ της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City» η οποία υιοθέτησε ένα κοριτσάκι το περασμένο καλοκαίρι μίλησε για τις δυσκολίες της υιοθεσίας ειδικά όταν κάποιος είναι χωρίς σύντροφο. «Πάντα είχα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου ότι θα υιοθετούσα…», συμπληρώνει η ίδια. «Κι έτσι ξεκίνησα τη διαδικασία…αλλά είναι κάπως μπερδεμένο. Υπάρχουν όλοι αυτοί οι διαφορετικοί κανόνες κι αν μάλιστα το αναλαμβάνει όλο αυτό μόνη σου είναι ακόμη δυσκολότερο».

Η Κριστίν Ντέιβις δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αλλά στο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις με τους Άλεκ Μπόλντουιν, Ρικ Φοξ και Λιβ Σράιμπερ. Επίσης, είναι ιδιαίτερα γνωστή για το φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό της έργο, ενώ είναι πρέσβειρα της διεθνούς κοινωφελούς ομοσπονδίας Oxfam (με άξονα δράσης, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα υποσιτισμού 98 χωρών του κόσμου).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.