Ούμα Θέρμαν: θα γίνει για τρίτη φορά μητέρα

Εγκυος είναι η 41 ετών Ούμα Θέρμαν. Η ηθοποιός πρόκειται να γίνει για τρίτη φορά μαμά, αυτή την φορά, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, πολυεκατομμυριούχο χρηματιστή, Αρπάντ Μπουσόν, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπός της στο αμερικάνικο περιοδικό «People».

Η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της ηθοποιού πέρασε απαρατήρητη στην πρόσφατη εμφάνισή της κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η Ούμα Θέρμαν είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών -της Μάγια 13 ετών και του Λένον 10 ετών- από τον γάμο της με τον ηθοποιό Ίθαν Χοκ. Ο τελευταίος, ο οποίος παντρεύτηκε την νταντά των παιδιών του το 2008 έχει ήδη αποκτήσει μαζί της άλλα δύο παιδιά, την 3χρονη Κλιμεντίν και την 6μηνων Ιντιάνα.

Η σχέση της Ούμα Θέρμαν και του 49χρονου Μπουσόν ξεκίνησε το 2007 με διάλειμμα ενός σύντομου χωρισμού το 2009.

Τον περασμένο Ιούνιο, το ζευγάρι βρέθηκε μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο παλάτι του Κενσινγκτον υπέρ του ιδρύματος Absolute Return for Kids του Μπουσόν.

Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Ούμα Θέρμαν -στο πλάι του Ρόμπερτ Πάτινσον- «Bel Ami» αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον επόμενο μήνα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.