Παγκόσμια πρεμιέρα του Safe House


Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Τρίτη 7 Φεβρουαρίου- η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Safe House» (Το κρησφύγετο) στη Νέα Υόρκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι λαμπεροί πρωταγωνιστές Ντέζελ Ουάσιγκτον και Ράιαν Ρέινολντς έδωσαν το παρών. Και ενώ ο πρώτος συνοδευόταν από την σύζυγό του Παουλέτα, ο Ρέινολντς περπάτησε μόνος του στο κόκκινο χαλί, χωρίς την νέα αγαπημένη του Μπλέικ Λάιβλι.

Ο πρώην σύζυγος της Σκάρλετ Γιόχανσον που αυτόν τον καιρό οι φήμες τον θέλουν να είναι ζευγάρι με το «Gossip Girl», Μπλέικ Λάιβλι, μπορεί να έφτασε μόνος την πρεμιέρα της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, χαιρετούσε συνέχεια τους θαυμαστές του ενώ δεν αρνήθηκε να ποζάρει για τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κινηματογραφική αίθουσα.

Επίσης στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας παρευρέθηκε σύσσωμο το καστ της ταινίας. Ανάμεσά τους η Βέρα Φαρμίγκα, η οποία συνοδευόταν από την Ταίσα, την 17χρονη -επίσης ηθοποιό- αδερφή της, καθώς και οι Μπρένταν Γκλίσον, Ρούμπεν Μπλέιντς και Ρόμπερτ Πάτρικ.

Φυσικά από εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ντάνιελ Εσπινόζα, καθώς το «Safe House» αποτελεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο του Σουηδού σκηνοθέτη.

Προσκεκλημένοι στην πρεμιέρα ήταν και η νεαρή τραγουδίστρια Ασάντι, η οποία μαγνήτισε τα φλας με την σέξι εμφάνισή της καθώς και η εγκυμονούσα ηθοποιός Μόλι Σιμς συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και γνωστό παραγωγό Σκοτ Στάμπερ.

Να προσθέσουμε ότι το σενάριο της ταινίας υπογράφει οΝτέιβιντ Γκούγκενχαϊμ (Medallion, Exit Strategy), ενώ η ιστορία αφορά σε έναν νεαρός πράκτορας της CIA (Ράιαν Ρέινολντς) ο οποίος πρέπει να μεταφέρει έναν πρώην πράκτορα της CIA και νυν επικίνδυνο εγκληματία σε άλλον ασφαλή προορισμό έπειτα από επίθεση που δέχονται στο κρησφύγετο όπου αρχικά βρίσκονταν…

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.