Η Γιόχανσον έκλεψε την παράσταση στα Golden Camera Awards


Η απαστράπτουσα Σκάρλετ Γιόχανσον έκλεψε την παράσταση στην απονομή των γερμανικών Golden Camera Awards, που έγινε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο.

Με μια μαύρη μάξι τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη και αναδείκνυε τις θηλυκές της καμπύλες, η 27χρονη σταρ πόζαρε στο κόκκινο χαλί μονοπωλώντας τα φωτογραφικά φλας και φέρνοντας έναν χολιγουντιανό αέρα στην εκδήλωση.

Μαζί της στο κόκκινο χαλί περπάτησαν και οι συμπατριώτες της Ντέζελ Ουάσιγκτον -συνοδεύομενος από την σύζυγό του-, αλλά και Μόργκαν Φρίμαν.

Και οι τρεις Χολιγουντιανοί σταρ απέσπασαν κατά την διάρκεια της βραδιάς τιμητικά βραβεία. Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Ντέζελ Ουάσιγκτον βραβεύθηκαν ως καλύτεροι διεθνείς ηθοποιοί, ενώ ο Μόργκαν Φρίμαν κέρδισε τιμητικό τίτλο για την συνολική του προσφορά στο χώρο.

Ανάμεσα στους Αμερικανούς καλλιτέχνες που τιμήθηκαν ήταν και η Ντιον Γουόργουικ η οποία αναγνωρίστηκε για την σημαντική της πορεία στη μουσική.

Το βραβείο καλύτερης διεθνούς καλλιτέχνιδας, απέσπασε η Ολλανδέζα μουσικός της τζαζ Κάρο Εμεραλντ ενώ αρκετά βραβεία απονεμήθηκαν σε Γερμανούς καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν στον χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.