Νέο αμόρε για την Σκάρλετ Γιόχανσον

Μετά τον χωρισμό τηςστις αρχές του 2011 από τον επί δύο έτη σύζυγό της, τον Καναδό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και την σύντομη σχέση της με τον Σον Πεν, η Σκάρλετ Γιόχανσον φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο νεαρού διαφημιστή από τη Νέα Υόρκη.

Η 27χρονη ηθοποιός εθεάθη να περπατά στο Μανχάταν χαμογελαστή και ιδιαίτερα χαρούμενη χέρι χέρι με τον Νέιτ Νέιλορ -ο οποίος εργάζεται ως στέλεχος σε γνωστή διαφημιστική εταιρείας-, χωρίς να προσπαθεί να κρυφτεί.

«Η σχέση τους προχωράει αργά και σταθερά και την κρατούν σε χαμηλούς τόνους. Αντίθετα με τους προηγούμενους συντρόφους της, ο Νέιτ Νέιλορ δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας και αυτό αρέσει πολύ στην Σκάρλετ» αναφέρει ανώνυμη πηγή στην ιστοσελίδα RadarOnline.

Και προσθέτει: «Ο Νέιτ είναι συλλέκτης έργων τέχνης και έχει πολλούς φίλους από τον κόσμο της Τέχνης. Οι δύο τους απολαμβάνουν τα δείπνα τους σε ωραία εστιατόρια της Νέας Υόρκης μόνοι ή με φίλους, ενώ έχουν γευματίσει αρκετές φορές με τον φωτογράφο μόδας Τέρι Ρίτσαρντσον. Ο Νέιτ δεν εντυπωσιάζεται από την επωνυμία της Σκάρλετ… Έχουν μια αληθινή επαφή».

Φαίνεται πως το νεαρό ζευγάρι θέλει να προχωρήσει αργά και σταθερά, ωστόσο ο έρωτάς τους δεν κρύβεται καθώς όπως λένε στενά φιλικά τους πρόσωπα δεν μπορούν να μείνουν ο ένας μακριά από τον άλλον για πολύ. «Βρίσκονται σχεδόν τέσσερις-πέντε φορές την εβδομάδα!»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.