Τζολί-Πιτ: «μπλόκαραν» τα ονόματά τους στους υπολογιστές των παιδιών

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί γνωρίζουν καλά ότι «σερφάροντας» στο Internet φτάνει μόνο να «αναζητήσει» κανείς το όνομά τους στο Google και θα εμφανιστούν εκατομμύρια αποτελέσματα. Αυτό, όμως, είναι κάτι που το ζευγάρι δεν επιθυμεί να γίνεται από παιδιά τους.

Γι’ αυτό και τους έχουν απαγορέψει να βάζουν στην μηχανή αναζήτησης του google τα ονόματα των διάσημων γονιών τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν λάβει και οι ίδιοι τα μέτρα τους. «Σε όλους τους υπολογιστές των παιδιών μας έχουμε “μπλοκάρει” τα ονόματά μας», ανέφερε ο 48χρονος σταρ σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild. «Δεν μπορούν να κάνουν “Google” στα ονόματα του μπαμπά και της μαμάς τους. Δεν θέλω να είμαι εξαρτώμενος απ’ αυτό που νομίζουν άλλοι άνθρωποι για μένα».

Προσθέτει επίσης ότι τόσο ο ίδιος όσο και 36χρονη Αντζελίνα Τζολί δεν ενδιαφέρονται για όλο αυτό τον «θόρυβο» που δημιουργείται γύρω από τα ονόματά τους.

Όσον αφορά στην ηλικία του, ερωτηθείς για το πως αισθάνεται που βρίσκεται λίγο πριν τα 50, απάντησε: «Λατρεύω να γίνομαι μεγαλύτερος. Οι σκέψεις μου γίνονται πιο καθαρές».

Άραγε αυτές οι σκέψεις συμπεριλαμβάνουν και το γάμο; Ο ίδιος ανέφερε στο «The Hollywood Reporter» ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να παντρευτεί με τη σύντροφο και μητέρα των έξι παιδιών του. «Φαίνεται να σημαίνει ολοένα και περισσότερα στα παιδιά μας», συμπλήρωσε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.