Lady Gaga: αγοράζει σπίτι στην Πενσυλβάνια

Η εκκεντρική σταρ που επισκέπτεται πολύ συχνά τον φίλο της Τέιλορ Κίνεϊ στην Πενσυλβάνια, αναζητά πλέον ένα δικό της ακίνητο στην συγκεκριμένη πολιτεία.

Και από ότι φαίνεται το έχει ήδη βρει. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα RadarOnline η Lady Gaga εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον μια πολυτελή βίλα 560τ.μ αξίας $1.7 εκατομμυρίων στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρωταγωνιστή του The Vampire Diaries με τον οποίο διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες.

Το εν λόγω σπίτι έχει χτιστεί το 2006 και περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, πέτρινο τζάκι, αίθουσα γυμναστικής, τζακούζι κ.α

Ο Τάιλερ Νέλιγκ, του οποίου οι γονείς έχουν το διπλανό σπίτι από αυτό που φημολογείται ότι θα αγοράσει η Lady Gaga, ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι CBS21 -το οποίο μάλιστα μετέδωσε πρώτο την είδηση- ότι η σταρ είναι πολύ αγαπητή και κατά συνέπεια καλοδεχούμενη από τους ντόπιους.

«Έχουμε ακούσει ότι είναι χαμηλών τόνων και φυσιολογική, ανεξάρτητα από τις εκκεντρικές της εμφανίσεις» ανέφερε ο Τάιλερ Νέλιγκ. «Θα έχει ενδιαφέρον να την ζήσουμε στην καθημερινότητά της, πέρα από τα τρελά κοστούμια και παπούτσια».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.