Ερευνα για πιθανούς «στημένους» αγώνες στο κυπριακό Κύπελλο

Έρευνα για πιθανούς «στημένους» αγώνες στις χθεσινές αναμετρήσεις για το Κύπελλο Κύπρου, άρχισε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ). Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΠ αναφέρει ότι η έρευνα διεξάγεται σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της ΟΥΕΦΑ, ενώ τονίζει ότι σε συγκεκριμένους αγώνες τα πονταρίσματα ήταν «πέραν του λογικού» σε σύγκριση με το ενδιαφέρον, που είχαν οι αγώνες.

Ερευνα για πιθανούς «στημένους» αγώνες στις χθεσινές αναμετρήσεις για το Κύπελλο Κύπρου, άρχισε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ). Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΠ αναφέρει ότι η έρευνα διεξάγεται σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της ΟΥΕΦΑ, ενώ τονίζει ότι σε συγκεκριμένους αγώνες τα πονταρίσματα ήταν «πέραν του λογικού» σε σύγκριση με το ενδιαφέρον, που είχαν οι αγώνες.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΚΟΠ αναφέρονται τα εξής: «Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, αναφορικά με πιθανούς προσυνεννοημένους αγώνες που διεξήχθησαν χθες στο θεσμό του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola, περιόδου 2011/2012, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι άρχισε η διεξαγωγή έρευνας σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της ΟΥΕΦΑ και οτιδήποτε προκύψει θα το ανακοινώσει. Είναι γενική παρατήρηση ότι σε συγκεκριμένους αγώνες το στοίχημα που έχει τοποθετηθεί είναι αρκετά ψηλό πέραν του λογικού, σε σύγκριση με το ενδιαφέρον που είχαν οι αγώνες».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Μιχάλης Κατσουνωτός δήλωσε: «Αναμένουμε και έχουμε την ετοιμότητα, εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο στο πλαίσιο της έρευνας, που διεξάγει η ΚΟΠ, να επέμβουμε ή να διερευνήσουμε περαιτέρω εμείς, ως Αστυνομία, το όλο θέμα».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.