Τρίτο στεφάνι για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς

Για τρίτη φορά ντύθηκε γαμπρός ο Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, παντρεύτηκε την σύντροφό του Σούζαν Σνέιντερ στο πολυτελές Meadowood Resort στην Καλιφόρνια, την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Guardian ο Ρόμπιν Γουίλιαμς γνώρισε την Σούζαν, η οποία είναι επικεφαλής στη εταιρεία γραφιστικήςCritical Eye Design, το 2009 έπειτα από την καρδιοχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Να θυμίσουμε ότι είναι ο 60χρονος ηθοποιός χώρισε με την δεύτερη σύζυγό του Μάρσα τον περασμένο χρόνο, ενώ έχει αποκτήσει ήδη τρία παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του: τον 28χρονο Ζάκαρι με την πρώτη του σύζυγο, Βάλερι, την 22χρονη Ζέλντα και τον 19χρονο Κόντι με την δεύτερη.

Η κόρη του γαμπρού Ζέλντα έγραψε στο twitter της για τον.. μεγάλο γάμο του Σαββατοκύριακου στη Νάπα: «Ας αρχίσει η τρέλα του γάμου! Μπαμπά να καλέσεις τα φιλαράκια μου Ρόμπερτ Καζίνσκι και Σάνον Κόλινς στο γάμο»

Ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Μόλις συνειδητοποίησα ότι τα tweets μου παρεξηγήθηκαν. Όχι δεν είναι δικός μου γάμος, χα,χα. Ευχαριστώ για τις ευχές ωστόσο».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.