Λαμπερή πρεμιέρα στο Παρίσι

Δύο ημέρες μετά την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη -στην πρεμιέρα της ταινίας«The Descendants»- , το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ ταξίδεψε στον πιο δημοφιλή προορισμό στον κόσμο για τους απανταχού ρομαντικούς και ερωτευμένους.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την σύντροφό του Στέισι Κέιμπλερ, οι οποίοι βρέθηκαν στην πόλη του Έρωτα για την πρεμιέρα της ταινίας «The Ides of March».

Ο ηθοποιός και η πρώην αθλήτρια της πάλης -ντυμένη με μια στράπλες μάξι δημιουργία του οίκου Marchesa-, ιδιαίτερα ευδιάθετοι, χαμογελαστοί και πολύ ερωτευμένοι εμφανίστηκαν στον κινηματογράφο UGC Normandie στο Παρίσι, όπου έγινε η πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο 51 ετών Τζορτζ Κλούνεϊ, μονοπωλώντας όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας των φωτογράφων.

Ωστόσο, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και πολλοί ακόμη αστέρες της έβδομης τέχνης ανάμεσά τους η Κατρίν Ντενέβ, η Ζιλιέτ Μπινός και ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν -που είναι μέλος του καστ της ταινίας-, αλλά και η καλλονή γαλαζοαίματη Σαρλότ Κασιράγκι.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι πρώτες φήμες για την νέα σχέση του πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη του «The Ides of March» ξεκίνησαν τον Αύγουστο, λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την πρώην αγαπημένη του Ελιζαμπέτα Κανάλις.

Πρόσφατα ο Κλούνεϊ και η Κέιμπλερ εθεάθησαν -και φυσικά απαθανατίστηκαν- στο Cabo San Lucas στο Μεξικό σε ρομαντικό ταξίδι. Το ζευγάρι έμεινε στο πολυτελές θέρετρο «Puffy Taco Resort & Casino» που ανήκει στον παρουσιαστή και τηλεοπτικό παραγωγό Ράιαν Σίκρεστ και στον Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.