Ίντρις Έλμπα: ο νέος Τζέιμς Μποντ;

Τι κι αν ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται για τρίτη φορά τον θρυλικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ στη νέα ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο του 2012;

Η φημολογία έχει ήδη ανάψει για το ποιος θα τον διαδεχτεί. Ένα όνομα που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι εκείνο του βρετανού ηθοποιού ΄Ιντρις ΄Ελμπα, γνωστού από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του HBO «The Wire».

Αν αληθεύει ότι θα πάρει το ρόλο, αυτό θα σημαίνει ότι θα είναι ο πρώτος μη λευκός 007 -μια ιδέα που ο ίδιος ο Ντάνιελ Κρεγκ πρότεινε όταν εξελέγη Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπάρακ Ομπάμα το 2008.

«Είναι μια πολύ παλιά φήμη», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNN ο ΄Ιντρις ΄Ελμπα. «Ο πατέρας μου κι εγώ το συζητάγαμε τις προάλλες. Θα το κάνω (αν μου ζητηθεί) αλλά δεν θέλω να αποκαλούμαι ο πρώτος μαύρος Τζέιμς Μποντ. Καταλαβαίνετε τι λέω; Ο Σον Κόνερι δεν ήταν ο Σκωτσέζος Τζέιμς Μποντ και ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν ήταν ο γαλανομάτης Τζέιμς Μποντ. Ως εκ τούτου, αν τον ενσαρκώσω δεν θέλω να αποκαλούμαι ο μαύρος Τζέιμς Μποντ».

Αυτόν τον καιρό ο Ίντρις Έλμπα συμμετέχει στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «Prometheus», δίπλα στους Σαρλίζ Θερόν, Γκάι Πιρς, Μάικλ Φάσμπεντερ και Νούμι Ραπάς.


Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.