Κλειστό τις Παρασκευές το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών της Αθήνας

Κλειστό για το κοινό θα είναι κάθε Παρασκευή το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011. Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, για να αντιμετωπιστεί ο ιδιαίτερος φόρτος διεκπεραίωσης εσωτερικών εργασιών της υπηρεσίας (διεκπεραίωση υπηρεσιακής αλληλογραφίας, καταχώρηση και αρχειοθέτηση εγγράφων και αδειών παραμονής).

Κλειστό για το κοινό θα είναι κάθε Παρασκευή το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011.

Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, για να αντιμετωπιστεί ο ιδιαίτερος φόρτος διεκπεραίωσης εσωτερικών εργασιών της υπηρεσίας (διεκπεραίωση υπηρεσιακής αλληλογραφίας, καταχώρηση και αρχειοθέτηση εγγράφων και αδειών παραμονής).

Οπως επισημαίνεται, η διεκπεραίωση των εσωτερικών εργασιών της υπηρεσίας είναι «άμεσα συνυφασμένη με την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού (επίδοση εγγράφων και αδειών παραμονής, παραλαβή συμπληρωματικών δικαιολογητικών)».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.