Κιέραν Κάλκιν: το νέο αμόρε της Γιόχανσον;

Ο Κιέραν Κάλκιν είναι το νέο αμόρε της Σκάρλετ Γιόχανσον;

Έντονη είναι η φημολογία ότι πρόκειται για το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ, ύστερα από την δημοσίευση φωτογραφιών που τους δείχνουν μαζί σε βραδινή βόλτα στους δρόμους του Παρισιού.

Πιο συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη νεαρή σταρ, με τονΚιέραν Κάλκιν, αδερφό του Μακόλεϊ Κάλκιν -τον πιτσιρικά που όλοι θυμόμαστε από τις ταινίες «Μόνος στο σπίτι»- σε ρομαντικό περίπατο, έπειτα από ένα δείπνο στην πιτσαρία «Rino» στην Champs-Elysees.

Η Γιόχανσον ακουμπούσε στον ώμο τον Κιέραν -ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός με πιο πρόσφατη την συμμετοχή του στην ταινία «Scott Pilgrim vs. the World»- καθώς περπατούσαν, ενώ μετά το δείπνο οι δύο του κατευθύνθηκαν προς το διάσημο strip club «Crazy Horse Paris», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mail Online.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Σκάρλετ Γιόχανσον να διασκεδάζει σε κλαμπ στη Νέα Υόρκη με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από το FBI για την διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της στο ίντερνετ που όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.