Εξωδικαστικά θα τα βρουν Σβαρτσενέγκερ και Σράιβερ

Ο Άρνολντ Σβαρτσνέγκερ έκανε γνωστό μέσω δικαστικής του δήλωσης ότι δεν προτίθεται να προσφέρει γαμήλιο επίδομα ή αμοιβές δικηγόρων καθώς εκείνος και η Μαρία Σράιβερ αποφάσισαν να βάλουν τέλος στα 25 χρόνια του γάμου τους. Η συγκεκριμένη αμφισβήτηση, ωστόσο, δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα το διαζύγιό τους, αφού αναμένεται να γίνει εξωδικαστική συμφωνία μεταξύ τους.

Τα όσα ανέφερε ο Σβαρτσενέγκερ στη δήλωσή του έχουν μικρές διαφορές από την αρχική αίτηση διαζυγίου της Μαρίας Σράιβερ. Και οι δύο ζητούν κοινή επιμέλεια των παιδιών τους. ΄Εχουν αποκτήσει δυο γιους, 13 και 17 χρονών.

Κανένας δεν γνωρίζει πότε ακριβώς χώρισε ο «Εξολοθρευτής» από τη σύζυγό του, η οποία, ως γνωστόν, είναι μέλος της ισχυρής δυναστείας των Κέννεντι. Τον περασμένο Μάιο το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι ζει χωριστά, ενώ αργότερα ο Σβαρτσενέγκερ ομολόγησε ότι έχει αποκτήσει ένα παιδί με μέλος του προσωπικού τους σπιτιού τους.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, το ζευγάρι δεν έχει κάνει προγαμιαίο συμφωνητικό. Αυτό σημαίνει ότι η Σράιβερ δικαιούται το μισό της περιουσίας του Σβαρτσενέγκερ σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο της Καλιφόρνια. Ο Σβαρτσενέγκερ είναι επίσης υποχρεωμένος να προσφέρει οικονομική ενίσχυση στα παιδιά του. Στις περιπτώσεις άλλων διασημοτήτων αυτά μεταφράζονται σε χιλιάδες δολάρια μηνιαίως.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.