Ο πιστός Σάντσες, ο σίγουρος Γέστε και ο αβέβαιος Τοροσίδης

Η απόκτηση του Κολομβιανού Κάρλος Σάντσες και του Ισπανού Φραν Γέστε απομένει για να κλείσει το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού εκτός αν προκύψουν νέα δεδομένα με την παραχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη. Ο 25χρονος κολομβιανός αμυντικός χαφ από την Αργεντινή όπου βρίσκεται επανέλαβε την πρόθεσή του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού δηλώνοντας ότι αν η μεταγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι να τελειώσει το Κόπα Αμέρικα, θα ταξιδέψει στη Γαλλία προκειμένου να πιέσει τη Βαλενσιέν.

Η απόκτηση του Κολομβιανού Κάρλος Σάντσες και του Ισπανού Φραν Γέστε απομένει για να κλείσει το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού εκτός αν προκύψουν νέα δεδομένα με την παραχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη.
Ο 25χρονος κολομβιανός αμυντικός χαφ από την Αργεντινή όπου βρίσκεται επανέλαβε την πρόθεσή του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού δηλώνοντας ότι αν η μεταγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι να τελειώσει το Κόπα Αμέρικα, θα ταξιδέψει στη Γαλλία προκειμένου να πιέσει τη Βαλενσιέν.

«Αν τα βρουν οι δύο ομάδες πιστεύω ότι η μεταγραφή θα κλείσει άμεσα. Εγώ έχω συμφωνήσει πριν από το Κόπα Αμέρικα με τον Ολυμπιακό και απλώς περιμένω να τελειώσει η μεταγραφή. Αν δεν γίνει κάτι μέχρι να ολοκληρωθεί το Κόπα Αμέρικα, θα πάω στη Γαλλία για να συζητήσω με τη Βαλενσιέν τα δεδομένα και να αποφασίσουμε. Πρόθεσή μου είναι να τους μεταφέρω ξανά την επιθυμία μου να παίξω στον Ολυμπιακό ζητώντας να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει η μεταγραφή. Γνωρίζω ότι η Ουντινέζε έχει κάνει πρόταση στη Βαλενσιέν εδώ και πολλές μέρες, αλλά μου μεταφέρθηκε ότι θέλουν να με δώσουν δανεικό στη Γρανάδα και δεν έχω καμία πρόθεση να συνηγορήσω σε κάτι τέτοιο» υπογράμμισε ο άσος της Εθνικής Κολομβίας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και η νέα πρόταση των 2,7 εκατ. ευρώ που κατέθεσε ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιεί την Βαλενσιέν η οποία έχει ορίσει ως όριο για την πραγματοποίηση της μεταγραφής τα 3,5 εκατ. ευρώ. Εν ολίγοις τις δύο πλευρές χωρίζουν 800.000 ευρώ, ποσό που ισοδυναμεί με τις ετήσιες αποδοχές που έχει συμφωνήσει ο Σάντσες να εισπράττει από τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ ο κ. Ερνέστο Βαλβέρδε άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του συμπατριώτη του Φραν Γέστε. Ο 32χρονος ισπανός μεσοεπιθετικός για να μετακομίσει στον Πειραιά δεν έχει παρά να αποκτήσει την ελευθέρας του από την ομάδα Αλ Βασλ του Ντουμπάι με την οποία δεσμεύεται ακόμη ένα χρόνο με συμβόλαιο.

Εξάλλου, αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πειραϊκή ΠΑΕ δεν σκοπεύει να τον ξεπουλήσει. Το ενδιαφέρον της Στόουκ Σίτι είναι δεδομένο και η καλύτερη πρόταση που έχει καταθέσει η αγγλική ομάδα ανέρχεται σε 4 εκατ. ευρώ.

Η αντιπρόταση του Ολυμπιακού είναι κατά 2 εκατ. μεγαλύτερη (6 εκατ. ευρώ) αλλά ουδείς γνωρίζει αν έγινε με σκοπό να αποτρέψει την πώληση του διεθνή αμυντικού ή να γεμίσει το ταμείο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Στην περίπτωση πάντως που ο Ολυμπιακός παραχωρήσει τον Τοροσίδη με 6 εκατ. ευρώ, θα έχει ισοσκελίσει τα έξοδα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση των Κοστάντσο, Μαρκάνο, Φέισα, Κατάι, Γκρίμπιτς αλλά και την επικείμενη του Σάντσες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.