Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ συναντούν το Χόλιγουντ

Γαλαζοαίματη και χολιγουντιανή λάμψη εις σάρκα μια το Σάββατο το βράδυ στο Θέατρο Μπελάσκο του Λος Άντζελες στη βραδιά των BAFTA (Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου, Τηλεόρασης και Τεχνών) όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον συνάντησαν 42 σταρ της αμερικανικής σόου-μπιζ στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής τους σε Καναδά και ΗΠΑ.

«Προτού ξεκινήσω θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κόλιν Φερθ για την πρώτη μου “ατάκα”: έχω φωνή», φέρεται να είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην αρχή του λόγου του στην τελετή των BAFTA «Brits to Watch» στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου κάνοντας μια ευθεία αναφορά στην, βραβευμένη με ΄Οσκαρ, ταινία «Ο λόγος του Βασιλιά» (και στον πρωταγωνιστή της).

Η Τζένιφερ Λόπεζ, η Νικόλ Κίντμαν, η Μπλέικ Λάιβλι και πολλά ακόμα αστέρια του Χόλιγουντ συνάντησαν το πριγκιπικό ζεύγος που φέρει τον τίτλο Δούκας και Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Η Κέιτ Μίντλετον είχε διαλέξει για την περίσταση μια σομόν τουαλέτα με την υπογραφή του αδικοχαμένου βρετανού μετρ Αλεξάντερ ΜακΚουήν, ενώ φορούσε σκουλαρίκια από τη συλλογή του γιαγιάς του Γουίλιαμ, Βασίλισσας Ελισάβετ, πέδιλα και φάκελο του Jimmy Coo.

Την Κυριακή το απόγευμα το ζευγάρι ολοκλήρωσε την περιοδεία του και αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες για την Αγγλία με πτήση των βρετανικών αερογραμμών. Η επίσκεψή τους πήρε ιδιαίτερη δημοσιότητα και χρώμα γκλάμουρ από την τελετή του Σαββάτου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.